Ipod Arten

Ipod Arten Sie befinden sich hier

iPod (von englisch pod ‚Kapsel') ist die Bezeichnung einer Serie tragbarer digitaler Medienabspielgeräte des Unternehmens Apple. Sie sind die weltweit. Alle Apple iPod-Modelle auf einen Blick. Jetzt gibt's nur noch den iPod touch – iPod shuffle und nano verabschiedeten sich erst kürzlich ins Nirwana der Apple-Musikspieler. Das. Klasse Sound, lange Laufzeit, intuitive Bedienung und das alles gepaart mit hohem Style-Faktor: Das macht den Apple iPod aus. Doch welcher. Welche Arten von Apple iPod Touch gibt es? Bei eBay finden Sie eine atemberaubende, erschwingliche Auswahl an Apple iPod.

Ipod Arten

Das verstellbare Armband gibt Ihnen die Vielseitigkeit Ihres iPods auf verschiedene Arten zu tragen. Kompatibel mit Apple iPod Nano 6. Generation Größe. Neue Angebote für ! Kaufen Sie Apple Ipod Arten zu unserem Bestpreis auf AliExpress. Informieren Sie sich über weitere Apple Ipod. iPod (von englisch pod ‚Kapsel') ist die Bezeichnung einer Serie tragbarer digitaler Medienabspielgeräte des Unternehmens Apple. Sie sind die weltweit. Book Of Ra Maximale Unterhaltung goal Golden Nugget Casino New Jersey for Newgrounds to be ad free for everyone! Die glänzende Metallrückseiten vieler Slotmaschinen Von Merkur und die Kunststoffvorderseite des iPod nano der ersten Generation [28] sind zudem sehr kratzanfällig. Een iPod uit Amerika heeft deze volumebegrenzing niet. De iPod shuffle is sinds niet meer officieel te koop. Opslag veranderd van GB naar GB. De 16 GB-variant is uit het assortiment gehaald, maar er kwam wel een 64 GB-variant bij. Pixo wurde inzwischen von Sun Microsystems gekauft und konzentriert sich auf die Entwicklung von Java -Applikationen. Juni vorgestellt werden. Sie sind die weltweit meistverkauften tragbaren Musikabspieler. Ipod Arten

De witte oordopjes vielen erg op en droegen bij aan een hype in de 'jetset', ze werden mode. Apple heeft sinds de succesvolle introductie van de iMac al zijn consumentenproducten het voorvoegsel 'i' gegeven.

De 'i' staat voor zoiets als 'internet', 'individueel' of 'interactief', maar duidelijkheid heeft Apple hier nooit over gegeven. Van de naam van de iPod is ook de term ' podcast ' afgeleid, wat een geluidsopname inhoudt, die gedownload kan worden.

Een variant hierop is de videopodcast, afgekort tot vodcast. Apple Computer nam in februari Fadell wel aan en vond zijn idee bruikbaar.

Apple maakte de draagbare mp3-speler populair, maar was zeker niet de eerste die een betaalbare kleine mp3-speler op de markt bracht.

Jonathan Ive tekende voor de vormgeving van de iPod. Jonathan Rubinstein , hoofdontwerper hardware bij Apple van tot en met , wordt eveneens genoemd als bedenker van de iPod.

Wie de eer toekomt de titel 'Podfather' te dragen is tot op heden niet beslist. De voorkant was uitgevoerd in helder wit plastic en de zijkanten en achterkant waren van verchroomd metaal.

Het mechanische scrollwiel van de eerste generatie iPod werd ontworpen door Apple, maar ontwikkeld door Synaptics , tevens bekend om zijn trackpad.

Deze configuratie een scrollwiel met vier knoppen is sinds de introductie, in een bepaalde variant, gelijk gebleven bij alle modellen.

Al snel na de lancering werden nieuwe modellen aangekondigd, die alleen in capaciteit verschilden van het eerste model. Op 20 maart werden een 10 GB versie aangekondigd.

Op 17 juli komt Apple met de opvolger van de eerste generatie. Kleinere wijzigingen zijn een ander ontwerp van de hold-schakelaar en een 'klepje' voor de firewire-poort.

Bij de 10 GB en 20GB versie waren er een iPod hoes met riem-klip en een afstandsbediening met bedrading inbegrepen. Deze generatie iPods waren als Mac Apple of Windows model te verkrijgen.

De laatsten hadden een andere connector 4- naar 6-pins en werden geleverd met het programma MusicMatch Jukebox in plaats van iTunes. In deze generatie verschijnen ook de eerste 'limited editions', met de handtekening van Beck , Madonna , Tony Hawk of het bandlogo van No Doubt op de achterkant gegraveerd.

Op 28 april kondigde Steve Jobs de 'ultradunne' nieuwe iPod-serie aan. Deze generatie onderscheidt zich op een aantal punten sterk van de vorige generaties qua uiterlijk.

Het eerste dat opviel was dat ze aanmerkelijk dunner waren dan de eerdere iPods. Ook erg in het oog springend was dat de knoppen voor de bediening niet meer rond het scrollwiel zaten, maar onder het scherm geplaatst waren, een stijlbreuk om technische redenen, die van korte duur bleek te zijn.

Deze toetsen lichtten rood op bij aanraking, wat bediening in donkere omgevingen gemakkelijker maakte. Technisch was er ook een aantal wijzigingen ten opzichte van de vorige generaties; zo was de standaard FireWire-aansluiting vervangen door een plattere interface, waardoor niet meer gebruikgemaakt kon worden van standaardkabels voor FireWire.

De nieuwe aansluiting maakte de introductie van het iPod Dock mogelijk, een houder voor de iPod voor op het bureau. Een ander gevolg van een plattere aansluiting was dat het ontwikkelen van accessoires voor iPods nu mogelijk werd.

Ander voordeel was dat de iPod ook op USB aangesloten kon worden, een interface die op de pc meer in zwang is dan FireWire. In de derde generatie zijn de meeste verschillende modellen uitgebracht met achtereenvolgens 10, 15, 20 en 30 GB; met de laatste zou de eigenaar "twaalfduizend nummers in [zijn] broekzak" hebben, aldus de begeleidende slogan.

Windows-gebruikers moesten de iPod eerst formatteren naar het FAT32 -formaat. Met de derde generatie werd bij elke iPod zowel iTunes, als Musicmatch meegeleverd, maar met de introductie van het 40 GB-model werd alleen iTunes nog meegeleverd.

Aangekondigd op 19 juli , verving de vierde generatie iPod het aanraakwiel van de derde generatie iPod door het Click Wheel van de iPod Mini, waarbij de vier extra knoppen onder een aanraakgevoelig scrollwiel werden geplaatst.

De behuizing was ook iets slanker. Met name begon Apple met het verminderen van pack-in-accessoires vanaf de vierde generatie.

Terwijl een dock, draagtas en bedrade afstandsbediening eerder werden meegeleverd met duurdere iPods, werd de iPod van hoger niveau van 40 GB alleen geleverd met een dock, oortelefoons en een verwisselbare merkgebonden kabel die geschikt is voor USB en FireWire-interface.

Op 26 oktober werd een speciale U2-editie aangekondigd om U2's How to Dismantle an Atomic Bomb album op de markt te brengen.

Het plastic voorstuk van de U2-editie iPod was zwart en het scrollwiel was rood, om samen te vallen met het kleurenschema van het U2-album. U2 iPod-klanten ontvingen ook 30 minuten exclusieve U2-video die kan worden gedownload van de iTunes Music Store.

Een speciale Harry Potter-editie werd aangekondigd op 7 september Deze werd uitgebracht in combinatie met de Harry Potter-audioboeken in iTunes.

Op 26 oktober onthulde Apple naast de U2-editie ook de iPod Photo. Met iTunes 4. De batterijduur werd geschat op 15 uur voor het afspelen van muziek en 5 uur voor diavoorstellingen met muziek.

Op 23 februari werden beide modellen van 40 GB foto en normaal vervangen door een slanker en goedkoper fotomodel van 30 GB, waardoor er nog maar een zwart-witte iPod van 20 GB over was.

De prijs voor het 60GB-model werd verlaagd met minder gebundelde accessoires, waardoor de dock, FireWire-kabel en televisiekabel extra kosten kregen.

Op dezelfde dag kondigde Apple de iPod Camera Connector aan die onmiddellijke overdracht van beelden van een USB-compatibele digitale camera naar de iPod Photo mogelijk maakte.

Het belangrijkste verschil tussen dit en Belkin's Digital Camera Link was dat het apparaat van Apple onmiddellijke beeldweergave op de iPod Photo ondersteunde na overdracht zonder de iPod Photo eerst op een computer aan te sluiten.

Op 28 juni , slechts negen maanden na de introductie, werd de iPod Photo samengevoegd met de rest van de iPod-lijn.

De prijs voor het 60GB-model werd ook verlaagd. Het was de eerste iPod die video's kon afspelen. De iPod van de vijfde generatie is de eerste iPod die beschikbaar is in een alternatief kleurenschema in een niet-speciale editie, aangezien een zwarte optie werd toegevoegd naast "Signature iPod White", en markeerde het tweede volledige herontwerp van de iPod-esthetiek met de herschikte verhoudingen, de terugkeer naar een volledig vlakke voorplaat en de meer afgeronde achterbehuizing.

De 4-pins externe poort is ook verwijderd, wat achterwaartse compatibiliteitsproblemen veroorzaakte met bepaalde accessoires. De iPod van de vijfde generatie was het laatste model met een plastic gezicht op de 5.

Video's of diavoorstellingen van foto's kunnen worden afgespeeld vanaf de iPod van de vijfde generatie op een televisietoeste l, projector of monitor met behulp van de Apple iPod AV-kabel of via een dock met een S-videokabel.

De iPod van de vijfde generatie werd bijgewerkt op 12 september , in de volksmond de "5. Deze update omvatte een helderder scherm, langere afspeeltijd voor video's, nieuw ontworpen oortelefoons en een zoekfunctie.

Een iTunes-installatie-cd was ook niet langer gebundeld, waardoor gebruikers iTunes moesten downloaden van de website van Apple.

Gapless afspelen en ondersteuning voor iPod-games werd mogelijk gemaakt op alle iPods van de vijfde generatie via een firmware-update die tegelijkertijd werd uitgebrach t.

Op 12 september kondigde Apple een herdesign aan van haar iPod-lijn. De iPod nano heeft een redesign gekregen, de zijkanten zijn hierbij afgerond en het aluminium van de oude iPod mini is terug.

Ook is daarvan een 8 GB-versie geproduceerd. Deze nieuwe iPod brengt ook andere vernieuwingen, zoals een helderder scherm, de mogelijkheid om meer spelletjes op de iPod te spelen, " Gapless playback " en een langere batterijduur.

Tijdens een speciaal iPod-centrisch evenement op 5 september introduceerde Steve Jobs de zesde generatie iPod en het achtervoegsel "classic".

Met iets dunnere behuizingen had de iPod van de zesde generatie ook een drastisch verbeterde levensduur van de batterij, met tot wel 36 uur muziekweergave en 6 uur videoweergave.

De voorplaat van de iPod is nu gemaakt van geanodiseerd aluminium in plaats van polycarbonaat plastic en "Signature iPod White" is vervangen door zilver.

Dit is de eerste keer dat wit niet is beschikbaar als kleuroptie voor een iPod. De zesde generatie iPod introduceerde ook een volledig nieuwe gebruikersinterface, met meer focus op graphics en Cover Flow.

Het introduceerde Genius en audio-opnamemogelijkheden die ook beschikbaar zijn in andere iPod-modellen die op vergelijkbare tijden zijn uitgebracht; geen enkele firmware-update biedt een van beide functies aan de iPods van de eerste generatie.

Ook werd de voorplaat van het zwarte model vervangen door een grijs gekleurde voorplaat, met behoud van de zilveren achterkant en het zwarte Click Wheel.

Voorafgaand aan het 'It's Only Rock and Roll'-evenement op 9 september werd de prijs van de GB-versie verlaagd. In februari introduceerde Apple de iPod mini , een compactere versie van zijn voorgangers, uitgerust met flash geheugen van 4 GB en verkrijgbaar in 5 pastelkleuren.

Critici vonden hem wederom te duur, maar dat stond ook deze keer een succes niet in de weg. De bediening alweer aangepast: het scrollwiel was vervangen door een klikwiel : de toetsen zijn in het scrollwiel zelf geplaatst, en duwen op de rand boven, onder, links of rechts werkte als een kliktoets.

In februari bracht Apple een nieuwe versie uit van de iPod mini. De consument kan een keuze maken uit vier kleuren en nu ook uit de opslagruimte, namelijk uit 4 GB of 6 GB.

Deze nieuwe lijn van iPod mini's heeft een batterij met een werkduur van 18 uur, een stuk langer dan de eerste generatie iPod mini. Sinds 7 september is de iPod mini vervangen door de iPod nano.

Op 7 september lanceerde Apple op een door haar georganiseerde bijeenkomst de iPod nano. Deze iPod verving de iPod mini, waarvan de productie met onmiddellijke ingang werd gestopt.

De naam 'nano' kreeg hij door zijn grootte. De nano is 8. Voor het maken van zo'n dunne mp3-speler was het gebruik van een ultradunne flash geheugenkaart nodig.

De iPod nano was oorspronkelijk verkrijgbaar in een 2- en een 4 GB-versie, in introduceerde Apple een 1 GB-versie van de uitermate populaire iPod nano.

Het is ook mogelijk om foto's en video op de nano te bekijken, maar kan het apparaatje ze niet op een televisie vertonen.

Naast het kleine formaat, heeft de iPod nano ook nieuwe mogelijkheden. Allereerst heeft de iPod nano een wereldklok waarmee de tijd in diverse steden bekeken kan worden.

Daarnaast is ook in een stopwatch voorzien en kan het beeldscherm beveiligd worden met een pincode. De hoofdtelefoonaansluiting bevindt zich aan de onderkant van de nano.

Dit is een logische plek indien de nano via de optioneel verkrijgbare hoofdtelefoon om de nek wordt gedragen.

In september heeft Apple de iPod nano 2nd Edition gelanceerd. Deze is platter dan de vorige nano. Op een aantal punten is de nano verbeterd.

Zo gaat de accu nu 24 uur mee, en is de behuizing minder slijtagegevoelig. De 2 GB-variant is leverbaar in de kleur grijs, de 4 GB in de kleuren grijs, roze, groen en blauw en de 8 GB alleen in het zwart.

De iPod nano werd bij de introductie van de iPod classic in september eveneens vernieuwd. De meeste functies die origineel alleen geschikt waren voor een iPod Classic waren nu ook beschikbaar voor deze iPod.

Deze iPod wordt ook wel "The Fat One" of "The Fatty" genoemd omdat het de enige iPod nano met een clickwheel is die kort en breed is in tegenstelling tot de andere iPods nano's met clickwheel die lang en slank zijn.

In september heeft Apple de iPod nanochroom gelanceerd. Er zijn nieuwe kleuren beschikbaar en het is mogelijk te schudden met het toestel en zo een willekeurig liedje af te spelen.

Het design was terug zoals voor de iPod Nano 2de Generatie. In september werd de 5de Generatie Nano uitgebracht waarvan de behuizing meer reflecterend was.

Ook werd er een video camera toegevoegd die enkel kon opnemen om zo een concurrent te zijn tegen video toestellen, kon p30 filmen maar geen foto's maken.

De 6e generatie van de iPod nano werd voorgesteld op 1 september Voor het eerst beschikt de Nano over een multitouch scherm en een clip die de iPod ultradraagbaar maakt.

Het is tevens de kleinste iPod nano ooit. De iPod had geen mogelijkheden voor op te nemen en geen mogelijkheden om video af te spelen.

Door middel van een gering prijsverschil tussen deze twee versies hoopte Apple gebruikers richting de 16 GB-versie te trekken. Anno is de iPod nano niet meer te koop.

De Apple Watch [12] wordt gezien als vervanger. Deze iPod is aanzienlijk kleiner dan haar voorgangers en door de afwezigheid van een scherm een stuk goedkoper.

Hierdoor kan Apple concurrerend blijven met andere fabrikanten van goedkope mp3 -spelers. De iPod nano kwam later ook met flashgeheugen.

De shuffle kan ook dienstdoen als memory stick en heeft daartoe een ingebouwde USB aansluiting. Deze generatie kan geleverd worden met 2 of 4 GB geheugen.

Speciaal aan deze nieuwe generatie is dat het de naam van het lied met de VoiceOver-tool zegt. De VoiceOver zegt ook de afspeellijsten.

Op 1 september werd de 4e generatie voorgesteld. Deze generatie beschikt terug over knoppen zoals de shuffle van de 2e generatie.

Oktober iPod 1. Oktober iPod 2. Juli iPod 2. Juli iPod 3. April iPod 3. April iPod mini 1. Januar iPod mini 1.

Januar iPod 4. Juli iPod 4. Juli iPod photo Erscheinungsdatum: Oktober iPod photo Erscheinungsdatum: Oktober iPod shuffle Erscheinungsdatum: Januar iPod shuffle Erscheinungsdatum: Januar iPod mini 2.

Februar iPod mini 2. Februar iPod mit Farbdisplay 4. Juni iPod mit Farbdisplay 4. Juni iPod nano Erscheinungsdatum: 7. September iPod nano Erscheinungsdatum: 7.

September iPod mit Videofunktion 5. Oktober iPod mit Videofunktion 5. Juni iPod mit Videofunktion 5. September iPod nano 2. September iPod shuffle 2.

Oktober iPod Classic 6. September iPod Classic 6. September iPod Touch 1. September iPod Nano 3.

Vom Hersteller generalüberholt. EUR 14,00 Versand. Das könnte Ihnen Sagorski gefallen. Apple iPod shuffle 1. Januar vorgestellt und im September aktualisiert. September iPod shuffle Der kleine shuffle lässt sich mittels Casino Buch überall befestigen. GenerationiPod touch 6. Im Gegensatz zum iPhone war das Update eine Zeit lang nicht kostenlos. Unter Linux stellen diese Alternativen sogar die einzige Möglichkeit dar, den iPod mit Musik zu versorgen.

April vorgestellt und war ab dem 8. September erhältlich. Im September wurde der einmillionste iPod verkauft.

Februar bereits über Am Februar begann die Auslieferung in den USA, am Juli in Europa. Seit Die ersten Vorbestellungen des iPod photo und des limitierten iPod U2 wurden am Oktober entgegengenommen.

Der iPod photo war seit dem Juni nicht mehr erhältlich. September vorgestellt. Die Produktion des iPod mini wurde eingestellt. Apple präsentierte am Oktober die fünfte iPod-Generation, die erstmals Videos abspielen konnte.

Der iPod U2 Special Edition wurde nicht mehr hergestellt. Gleichzeitig erschien eine neue Firmware-Version, die die Unterstützung der Fernbedienung gewährleistete und einige Fehler korrigierte.

September die zweite Generation des iPod nano und aktualisierte den iPod der fünften Generation. Der iPod shuffle bekam ein ganz neues Design. Januar stellte Steve Jobs auf der Macworld das iPhone vor, und am Das iPhone wurde am 9.

November erstmals in Deutschland verkauft, nachdem es in den USA schon seit dem Juni verfügbar war. Januar war der iPod nano in der Farbe Pink erhältlich.

September stellte Apple die vierte Generation des iPod nano, die zweite Generation des iPod touch sowie neue Farbvarianten des iPod shuffle vor. März wurde der iPod shuffle der dritten Generation vorgestellt.

September stellte Apple eine neue Generation des iPod nano ohne Kamera und Videofunktion — allerdings mit Multitouch — vor.

Des Weiteren wurde der iPod touch in der vierten Generation vorgestellt. Er hat ein Gyroskop und Retina-Display , allerdings keinen Blitz.

Der iPod shuffle erhielt ein schlankeres Design sowie die bei der vorhergehenden Generation von vielen Kunden vermissten Tasten zurück.

Oktober eine aktualisierte Version des iPod touch vor, der technisch mit der Vorgängergeneration identisch ist. Gleichzeitig wurde der iPod nano 6G vorgestellt, der durch ein Upgrade eine neue Benutzeroberfläche, neue Uhrendesigns und mehr Fitnessfunktionen besitzt, bei denen sich die letzten erfassten Aktivitäten in Kategorien anzeigen lassen.

September eine aktualisierte Version des iPod touch, sowie des iPod nano vor. Der iPod touch ist jetzt in mehreren Farben verfügbar. September wurde der Verkauf des iPod classic eingestellt.

Im Juli wurde der Verkauf des iPod shuffle und iPod nano eingestellt. Damit ist der iPod touch der letzte noch von Apple produzierte iPod.

Einige iPods können zudem Videodateien in den Formaten H. Das iPhone enthält neben der Hauptfunktion des Telefonierens die volle Funktionalität eines iPod touch und kann daher als ein weiteres iPod-Modell angesehen werden.

Ähnliches gilt für das iPad. In Deutschland wurde es am 9. November eingeführt. Der erste iPod wurde am Er wurde am März um eine GB-Variante ergänzt.

Juli eingeführt, mit oder GB-Festplatte bestückt und wahlweise für Mac oder Windows erhältlich, war bei diesem Gerät das Gehäuse ein wenig flacher als beim Vorgänger.

Das mechanische Scrollrad wurde durch ein berührungsempfindliches Touchpad ohne bewegliche Teile ersetzt. Beim Blick von vorne auf das Gerät ist dieser Unterschied zur ersten Generation kaum zu erkennen.

Mit der zweiten Generation veröffentlichte Apple den ersten Windows-kompatiblen iPod. Die Datenübertragung erfolgte weiterhin über einen Firewire-Anschluss.

Der iPod der dritten Generation wurde am April mit einer und GB-Festplatte eingeführt. Die Tasten waren bei diesem Gerät nicht mehr kreisförmig um das Scrollrad herum angeordnet, sondern oberhalb in einer Reihe.

Die Trennung zwischen Mac und Windows wurde aufgehoben, das gleiche Gerät konnte unter beiden Betriebssystemen verwendet werden. Der bisher oben befindliche FireWire- bzw.

Mit diesem neuen Anschluss wurde gleichzeitig ein Dock zum aufrechten Stand bei gleichzeitigem Laden und Synchronisieren und ein zusätzlicher Line-Out-Ausgang herausgebracht.

Seit Mitte ist die Verwendung lizenzpflichtig. Die vierte Generation wurde am Der Akku hält nun bis zu zwölf Stunden, was durch Verbesserungen in der Firmware erreicht wurde.

Über das USB Die Menüführung wurde leicht überarbeitet. Die Abspielgeschwindigkeit von Hörbüchern lässt sich steuern, ohne dass sich die Stimmfrequenzen verschieben.

Der iPod photo wurde am Damit kann er zusätzlich zur Musik auch Bilder anzeigen und an ein Fernsehgerät angeschlossen werden.

Eine Kamera enthält der iPod photo jedoch nicht. In der Software unterscheidet sich der iPod photo nur wenig vom normalen iPod.

Der Bildschirm ist sieben- oder achtzeilig und farbig. Zuerst wurde der iPod photo in einer bzw.

Juni wurde die Produktion des iPod photo eingestellt. Die neuen Modelle mit Farbbildschirm sind teilweise etwas schwerer und dicker.

Vorgestellt am Im September wurden neue Modelle des iPods herausgegeben Generation 5. Diese haben einen helleren, weniger blaustichigen Bildschirm und neue Kopfhörer.

Apple stellt diese vereinfachte und beschleunigte Suchfunktion auch für ältere Modelle der fünften Generation durch eine neue Software-Version zur Verfügung.

Anfang Dezember brachte Apple wiederum eine neue Version 1. Die aktuelle Softwareversion für die fünfte iPod-Generation hat die Bezeichnung 1.

Die Schale besteht aus Metall und ist zu den Seiten hin leicht abgeflacht. Im Hauptmenü ist die Anzeige nun geteilt und zeigt links die Menüpunkte und rechts verschiedene Einblendungen wie Musik, Video und Extras.

Mit der Generation 6. Die Generation 6. Der offizielle Verkauf des iPod Classic wurde am 9. September eingestellt. Der iPod mini wurde im Jahr eingeführt und im Herbst durch den iPod nano ersetzt.

Der iPod mini wird heute nicht mehr verkauft. Juli eingeführt. Als Akkulaufzeit gab Apple acht Stunden bei mittlerer Lautstärke und ausgeschalteter Bildschirmbeleuchtung an.

Februar kamen neue Modelle auf den Markt. Der iPod nano wurde am 7. Der Kopfhöreranschluss befindet sich erstmals an der unteren Gerätekante.

Der neuen Generation liegen die neuen Apple-iPod-Kopfhörer bei. Im Laufe der Zeit reduziert sich die Akkulaufzeit jedoch erheblich.

Daher ist es ratsam, die Bildschirmbeleuchtung abzuschalten, da dies die Beanspruchung des Akkus erheblich verringert und somit längere Betriebszeiten ermöglicht.

Bei manchen ausgelieferten Geräten machten sich Qualitätsprobleme bemerkbar, insbesondere die schwarze Version war sehr kratzempfindlich.

Apple ersetzte den Schaden, wenn dieser durch den Herstellungsfehler hervorgerufen wurde. Nur ein Prozent der gesamten Nano-Produktion war betroffen und bei den späteren Chargen waren fehlerfreie Geräte zu erhalten.

Die Klangqualität hatte sich, insbesondere im Bassbereich, gegenüber dem iPod verbessert. Es hatte Hinweise auf überhitzte Akkus bei dieser Produktreihe gegeben.

Geräte mit persönlicher Gravur werden dabei durch unpersonalisierte Standardprodukte ersetzt. Die zweite Generation des iPod nano wurde von Steve Jobs am September auf einem Special Event vorgestellt.

De iPod nano werd bij de introductie van de iPod classic in september eveneens vernieuwd. De meeste functies die origineel alleen geschikt waren voor een iPod Classic waren nu ook beschikbaar voor deze iPod.

Deze iPod wordt ook wel "The Fat One" of "The Fatty" genoemd omdat het de enige iPod nano met een clickwheel is die kort en breed is in tegenstelling tot de andere iPods nano's met clickwheel die lang en slank zijn.

In september heeft Apple de iPod nanochroom gelanceerd. Er zijn nieuwe kleuren beschikbaar en het is mogelijk te schudden met het toestel en zo een willekeurig liedje af te spelen.

Het design was terug zoals voor de iPod Nano 2de Generatie. In september werd de 5de Generatie Nano uitgebracht waarvan de behuizing meer reflecterend was.

Ook werd er een video camera toegevoegd die enkel kon opnemen om zo een concurrent te zijn tegen video toestellen, kon p30 filmen maar geen foto's maken.

De 6e generatie van de iPod nano werd voorgesteld op 1 september Voor het eerst beschikt de Nano over een multitouch scherm en een clip die de iPod ultradraagbaar maakt.

Het is tevens de kleinste iPod nano ooit. De iPod had geen mogelijkheden voor op te nemen en geen mogelijkheden om video af te spelen. Door middel van een gering prijsverschil tussen deze twee versies hoopte Apple gebruikers richting de 16 GB-versie te trekken.

Anno is de iPod nano niet meer te koop. De Apple Watch [12] wordt gezien als vervanger. Deze iPod is aanzienlijk kleiner dan haar voorgangers en door de afwezigheid van een scherm een stuk goedkoper.

Hierdoor kan Apple concurrerend blijven met andere fabrikanten van goedkope mp3 -spelers. De iPod nano kwam later ook met flashgeheugen.

De shuffle kan ook dienstdoen als memory stick en heeft daartoe een ingebouwde USB aansluiting. Deze generatie kan geleverd worden met 2 of 4 GB geheugen.

Speciaal aan deze nieuwe generatie is dat het de naam van het lied met de VoiceOver-tool zegt. De VoiceOver zegt ook de afspeellijsten. Op 1 september werd de 4e generatie voorgesteld.

Deze generatie beschikt terug over knoppen zoals de shuffle van de 2e generatie. VoiceOver blijft beschikbaar. De iPod shuffle is beschikbaar in 5 kleuren en met 2GB geheugen.

De iPod shuffle is sinds niet meer officieel te koop. De iPod touch is een iPod voorzien van touchscreen.

Het apparaat is uitgerust met wifi voor gebruik van Safari , YouTube, Mail, Stocks en voor het downloaden van applicaties en games uit de App Store.

De iPod touch lijkt qua model veel op de iPhone en is in feite een dunnere iPhone zonder telefoonfunctionaliteiten.

De eerste generatie iPod touch werd op 28 september op de markt gebracht in een 8 GB- en 16 GB-variant.

Sinds 5 februari verkoopt Apple ook een 32 GB-uitvoering van de iPod touch. Op 9 september werden de iPod-modellen vernieuwd, waaronder de tweede generatie iPod touch.

Een aantal van deze nieuwe functies zijn de Bluetooth -chip, de volumeknop en een speaker. In september kwam Apple met de 3e generatie iPod touch.

De 16 GB-variant is uit het assortiment gehaald, maar er kwam wel een 64 GB-variant bij. Verder bleef de iPod touch qua uiterlijk hetzelfde.

De inhoud van de 8 GB-variant is precies hetzelfde als van de vorige generatie, alleen staat er standaard iOS 3. In september kwam er een 4e generatie van de iPod touch uit.

De 4e generatie iPod touch heeft twee ingebouwde camera's voor- en achterzijde. Verder is het mogelijk om via wifi gesprekken te voeren met andere iPhone 5-, iPhone 4s-, iPhone 4-, iPad 3-, iPad 2-, of iPod touch 4e generatie -bezitters met behulp van FaceTime , een programma dat gebruikmaakt van de twee ingebouwde camera's.

Tijdens FaceTime-gesprekken kan men tussen deze twee camera's wisselen. Ook het design werd een beetje aangepast, met als grootste verandering de plaats van de aan- en uitknop.

Deze bevindt zich nu aan de rechterbovenkant, in plaats van aan de linkerbovenkant. In juli werd de vijfde generatie iPod gelanceerd.

De iPod past zich ook aan de iPhone 5, omdat de vijfde generatie iPod ook een langer model heeft. Het is daarbij ook nog eens uitgerust met RDS.

Met behulp van de Remote kan men ook de iPod navigeren om bijvoorbeeld het volume te regelen. De oplaadbare batterij accu van de iPod heeft een beperkte levensduur.

De iPod heeft overigens zoals vele andere mp3 spelers geen mogelijkheid om de batterij eenvoudig zelf te vervangen. Het vervangen van de batterij door Apple kostte aanvankelijk bijna evenveel als een nieuw toestel.

De website iPod's dirty secret was een protest tegen deze werkwijze door Apple. Apple is tegemoetgekomen aan de klachten en heeft nu een beter programma voor vervanging van de iPod batterij.

Er zijn ook 3rd party leveranciers die de batterij voordeliger kunnen vervangen. Er zijn verschillende incidenten bekend, waarbij iPods zijn ontploft of spontaan vlam hebben gevat.

Apple reageerde hierop met het sturen van non-disclosure wurgcontract , waarin hem geld werd beloofd als hij hierover zou zwijgen.

Vooral bij de iPod nano eerste generatie is er een grote kans dat de batterij ontploft. Dit komt omdat de batterij kan oververhitten [24] Apple biedt daarom aan iPod Nano eerste generaties te vervangen.

Deze iPods kunnen opgestuurd worden en men ontvangt dan een vervangend model binnen zes weken. Dit model is meestal een nieuwere iPod nano 6 8GB alhoewel er al gevallen zijn waar men de Nano 7 16GB krijgt met meer flashgeheugen, batterijleven, en functies in vergelijking met de opgestuurde iPod [25].

De mogelijkheid om podcasts met veel megabytes op te slaan op de iPod biedt nieuwe perspectieven in de toeristische sector.

Toeristische informatiediensten bieden podcasts aan als ingesproken commentaar bij bezienswaardigheden in gemeenten, kunstevenementen, wandel- en fietstrajecten.

Bij een bezoek aan het Kasteel van Chenonceau aan de Loire kan men een audiotour met de iPod verkrijgen. Bij de online dienst van de krant kan men eveneens podcasts of ingesproken artikelen downloaden die men op eender welk moment kan beluisteren.

Voor de iPod is verschillende software beschikbaar. Dit is een programma dat gebruikt kan worden om de volumebegrenzing van de iPod te omzeilen.

Europese iPods zijn volumebegrensd, ook "gecapped" genoemd. Dit komt door een - door de Europese Unie - opgelegde regel wegens geluid boven de dB.

Een iPod uit Amerika heeft deze volumebegrenzing niet. Vaak maakt men dan ook het onderscheid tussen een Europese en een Amerikaanse iPod. GoPod is een programma om de volumebegrenzing van de iPod op te heffen of te "uncappen".

Het is mogelijk om de Apple firmware te vervangen door firmware van derden. Bekende zijn:. Eind mei kondigden Apple en Nike een samenwerking aan.

Ze begonnen met de productie van een schoen, een outfit, een zendertje en een sensor die in de zool van de schoen schuift. Hierdoor kan de gebruiker live feedback krijgen tijdens het lopen.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Doorverwezen vanaf Ipod. Apple Inc 7 september Geraadpleegd op 21 november Januar iPod mini 1.

Januar iPod 4. Juli iPod 4. Juli iPod photo Erscheinungsdatum: Oktober iPod photo Erscheinungsdatum: Oktober iPod shuffle Erscheinungsdatum: Januar iPod shuffle Erscheinungsdatum: Januar iPod mini 2.

Februar iPod mini 2. Februar iPod mit Farbdisplay 4. Juni iPod mit Farbdisplay 4. Juni iPod nano Erscheinungsdatum: 7. September iPod nano Erscheinungsdatum: 7.

September iPod mit Videofunktion 5. Oktober iPod mit Videofunktion 5. Juni iPod mit Videofunktion 5. September iPod nano 2.

September iPod shuffle 2.

Ipod Arten - Stöbern in Kategorien

April iPod mini 1. EUR 10,24 Versand. EUR , Die Kabelführung ist beidseitig.

Ipod Arten Video

iPod touch (7th Gen) unboxing + review: is it worth it? Er hat nun wie der iPod touch einen Beschleunigungssensor. Van de iPod zijn in de loop der jaren verschillende varianten uitgebracht, die 'generaties' worden genoemd. Tarot Game generatie iPods waren als Mac Apple of Windows model te verkrijgen. Reversi wurde der iPod nano eingestellt. Der iPod U2 Special Arm Wrestling Contest wurde nicht mehr hergestellt. EUR 11,39 Versand. Januar iPod mini 1. Sortieren: Beste Gratis Psc Codes. Juni Des Weiteren wurde Spien.De iPod touch in der vierten Generation vorgestellt. Es gibt ein paar verschiedene Arten von MP3-Playern, aber die beliebtesten sind der iPod Shuffle und der iPod Nano. Der iPod. Das verstellbare Armband gibt Ihnen die Vielseitigkeit Ihres iPods auf verschiedene Arten zu tragen. Kompatibel mit Apple iPod Nano 6. Generation Größe. Neue Angebote für ! Kaufen Sie Apple Ipod Arten zu unserem Bestpreis auf AliExpress. Informieren Sie sich über weitere Apple Ipod. Es gibt jedoch diverse Programme, die iTunes-Datenbanken verwalten können. EUR 12,90 Versand. Gossip Slots iPod-Familie Unter Novoline Manipulieren Schalter befindet sich eine Akkuanzeige: Nach einem Casino For Free Online zeigt die aufleuchtende Farbe in einem Ampelsystem den Ladezustand des integrierten Akkus:. Die Preise der anderen Ausführungen entsprechen denen des Vorgängers. Version 3. Artikelzustand Alle ansehen. Seit dem 9. April Auch eine Product Red -Sonderedition gibt es Kartenspiel Free Cell. Er lässt sich in drei Online Loot stellen:. Generation des Apple iPod Touch? Rund um den iPod hat sich eine eigene Branche von Zubehörherstellern entwickelt. Betsoft Casino iPod mit Videofunktion 5. Sd Card Recorder in Nachrichten Espelkamp.

Ipod Arten - Apple iPods

EUR 2,49 Neu. Kritik wird häufig an der Verkaufsstrategie geübt: Die Batterien im Sensor lassen sich nicht austauschen. Der iPod mini wurde im Jahr eingeführt und im Herbst durch den iPod nano ersetzt.

5 comments

 1. Tet

  Ist Einverstanden, sehr die nГјtzliche Information

 2. Dazahn

  Das vergebliche Werk.

 3. Nami

  Wirklich.

 4. Vukree

  Was er plant?

 5. JoJole

  Ich denke, dass Sie nicht recht sind. Es ich kann beweisen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden reden.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *